Khas Untuk Pemilik Kedai Makan, warung dan gerai

  NAK NAIKKAN JUALAN 2024  

6X GANDA
Masih ramai pemilik kedai makan atau restoran tidak menganggap iklan di media sosial sangat penting.

Yang kedua, setiap bulan sudah ada kos tetap atau kos overhead seperti sewa, gaji staf, bil utilities tapi tak memasukkan bajet iklan dalam peruntukkan tetap bulanan mereka.

Tanpa iklan, pelanggan tak tahu kewujudan kedai makan kita, mereka tak pernah ambil tahu sebab tak pernah melintas di facebook atau tiktok.

Dengan kuasa iklan, pemasaran akan lebih luas, lebih ramai prospek akan tahu lokasi kedai makan, tahu menu2 yang disajikan.

Nak tarik pelanggan lebih ramai dan nak naikkan jualan?

KENA BUAT IKLAN!
RAMAI PEMILIK KEDAI MAKAN MENGHADAPI MASALAH YANG HAMPIR SAMA

 1 

Tidak mahir guna media sosial terutama Facebook sebagai platform marketing. 

 2 

Selalu share dalam group wasap dan facebook tapi tak berkesan. Posting dipandang sepi dan  krik krik krik.

 3 

Pelanggan tidak ramai seperti dulu, sekarang pelanggan agak slow terutama hari bekerja.

 4 

 Jualan sendu dan suam2 kuku bila pelanggan tak datang, bukannya menu tak sedap. Untung makin susut, kos barang hari2 naik. Ramai jadi stress.

 5 

Menanggung upah iklan yang mahal dan tak berbaloi. Upah iklan kadang2 cecah ribuan ringgit, itu tak termasuk yang kena scam. Duit dah bayar tapi iklan entah ke mana.

 6 

Tidak tahu perubahan terkini dalam fb ads. Sekarang sangat banyak perubahan bukan sahaja alogorithm tapi setting juga dah macam2. 

 7 

 Kenaikan harga barang memberi tekanan kepada perniagaan dengan keuntungan yang menyusut, kekurangan pelanggan lagi, jualan yang tak meningkat. Kadang2 boleh bayar gaji staf je.

 8 

Tidak menggunakan media sosial untuk marketing sedangkan media sosial hari ini sangat berpengaruh. Nak makan kat manapun orang tengok handphone, tengok iklan yang viral.

 9 

Bisnes bertahun2 tapi tak berkembang, pengurusan kewangan berterabur, staf datang dan pergi, persaingan semakin hebat. Stress!

 10 

Kedai makan baru buka, pelanggan tak ramai, jualan sangat slow. Tak tahu nak buat macamana!SEKARANG FB ADS BANYAK BERUBAH


Tetapi setting bukanlah paling utama dalam menentukan kejayaan dan keberkesanan sesebuah iklan terutamanya untuk menarik lebih ramai pelanggan dan menaikkan sales restoran atau kedai makan.

Yang paling asas dan terpenting ialah kandungan atau creative yang menjadi daya tarikan utama prospek untuk berhenti skrol dan seterusnya melihat isi kandungan iklan tersebut.

Nyawa atau jantung iklan berada di bahagian creative bukannya di bahagian setting. Di dalam ebook ini saya sedaya upaya akan berkongsi pengalaman dan strategi selain membantu untuk buat fbads dengan lebih cermat dan tersusun bajet iklan yang murah.
FEEDBACK
MEMPERKENALKAN EBOOK


  • Buku digital ini ditulis untuk memberi peluang kepada lebih ramai pengusaha restoran atau kedai makan yang mempunyai keterbatasan bajet untuk mengupah marketer untuk menarik lebih ramai pelanggan dan menaikkan jualan.
  • Saya yang banyak menguruskan iklan untuk restoran dan kedai makan seluruh Malaysia merasa terpanggil untuk membantu dan menyediakan satu panduan lengkap Langkah Demi Langkah dengan beberapa cadangan bajet  yang sesuai dan murah demi mencapai objektif.
  • Dalam keadaan ekonomi yang tidak memihak kepada pengusaha restoran dan kedai makan, sudah pasti beban ekonomi termasuk kemerosotan jualan amatlah dirasai.
  • Ada juga pengusaha yang berimpian untuk pergi lebih jauh dan tidak mahu kekal di takuk lama, perniagaan yang tak berkembang, persaingan yang semakin sengit dan ketinggalan dari segi pemasaran dan pengiklanan di media sosial perlu juga dibantu.
  • InsyaAllah ebook panduan lengkap ini beserta dengan gambar dan keterangan diharapkan dapat membantu untuk kembali bernafas dan berjaya menarik lebih ramai pelanggan dan menaikkan jualan serta keuntungan yang lebih konsisten.
  • Dari pengalaman saya sendiri, apabila pengusaha menghentikan iklan di facebook, jualan akan jatuh dan pelanggan semakin berkurang. Ini adalah impak pengiklanan yang ramai tidak sedar. Tanpa iklan, prospek tidak tahu kewujudkan restoran anda walaupun menu dan makanan sedap. 
  • Nasihat saya, jangan terlalu berkira dengan bajet serendah RM5 sehari sedangkan modal perniagaan, kos tetap bulanan yang tinggi kita masih sanggup hadapi tapi bajet serendah RM5 untuk menjemput pelanggan pula dianggap mahal untuk menaikkan jualan dan keuntungan.


BANYAK IKLAN YANG CAPAI PENCAPAIAN TERTINGGI DAN VIRAL WALAUPUN BAJET IKLAN MURAH

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?SIAPA PENULIS EBOOK INI?Saya lebih dikenali dengan nama Cikgu Danial, bekas guru sekolah menengah dan telah mengambil persaraan pilhan iaitu bersara awal.

Bermula tahun 2012 (11 tahun lalu) saya mula aktif buat fb ads untuk agen2 pembantu rumah, founder produk kecantikan dan kesihatan.

Saya sendiri  menjual pelbagai barangan dari laman web lelong dot com tanpa memegang stok. Ketika itu bajet iklan hanya RM6 sehari sudah cukup lumayan meniaga online sambilan.

Pernah menghasilkan beberapa buah buku rujukan SPM, buku contoh soalan dan jawapan SPM selain menulis sebuah buku teks Tingkatan 5 untuk Kementerian Pendidikan Malaysia.

Setelah bersara awal saya menjadi penulis konten kepada beberapa buat syarikat termasuk menguruskan fb ads.

Ada juga buat "personal coaching" Fbads dan sangat aktif membuat iklan untuk pengusaha restoran, kedai makan, kafe dan gerai seluruh negara.

Ini adalah antara ebook yang pernah saya hasilkan untuk membantu para usahawan yang mempercayai kuasa iklan dan media sosial  untuk memajukan lagi perniagaan mereka.

Pengalaman dalam mengurus pengiklanan restoran di facebook dan tiktok, saya kongsikan dalam ebook ini demi membantu lebih ramai lagi usahawan yang mahu keluar dari lingkaran perniagaan yang semakin mencabar ini, apatah lagi nak berdepan tahun 2024  nanti.
SIAPA YANG PATUT BELI EBOOK INI
 1 

Pemilik kedai makan yang terkesan dgn keadaan ekonomi dan kenaikan harga barang.

 2 

Pengusaha yang tak mahu lagi menanggung kos upah iklan yang tak berbaloi. Kadang-kadang upah marketer lebih mahal dari kos bayar iklan. 

 3 

Peniaga yang mahu menarik lebih ramai pelanggan baru, sebab masih ramai yang tak tahu kewujudan restoran, tak tahu menu apa yang paling sedap.

 4 

Pemilik kedai makan yang tidak mahu bergantung kpd pelanggan lama sahaja, kadang2 pelanggan lama pun tak datang sebab tak nampak kat media sosial seperti facebook. Pelanggan kita dah pergi ke restoran lain yang ada buat iklan.

 5 

Mahu meluaskan lagi pasaran dan menarik lebih ramai pelanggan sehingga 5km ke 10km radius. Kalau setakat gantung banner atau bunting je, tak ke mana, orang tak baca jugak.

 6 

Pengusaha yang tidak mahu terus ketinggalan dalam persaingan, restoran lain penuh dengan pelanggan sedangkan menu lebih kurang je dengan kita. Tapi pelanggan kita sendu terutama hari bekerja.

 7 

Pengusaha yang mahu meningkatkan keuntungan dan tidak mahu terus terbeban dengan keuntungan yang tak seberapa, kos makin tinggi, jualan slow, pelangganpun kurang. 

 8 

Mahu restoran atau kedai makan dikenali oleh orang setempat, tak berbaloi buka kedai dengan modal yang tinggi tapi orang tak datang.

 9 

Yang baru meniaga atau yang akan buka kedai makan

 10 

Pemilik spa, bengkel, barber, pusat solek kereta, gerai burger, kiosk, butik dllAPA YANG ANDA DAPAT SELEPAS BELI EBOOK INI? 


 1 

Dapat buat iklan sendiri tanpa bergantung kepada marketer atau orang lain.

 2 

Tak perlu lagi bayar upah marketer untuk buat iklan dan wang dapat dijimatkan jadi kos iklan semkain murah.

 3 

Dapat monitor sendiri performance iklan dan memahami konsep iklan di media sosial.

 4 

Tahu cara dan rahsia untuk menviralkan restoran walaupun bajet rendah.

 5 

Dapat buat page sendiri jika sebelum ini tiada page restoran atau kedai makan.

 6 

Mengeluarkan kos iklan serendah RM5 sehari, paling jimat tapi berkesan.

 7 

Dapat menarik lebih ramai pelanggan baru sekitar radius 5km ke 10km.

 8 

Dapat menarik pelanggan lama dengan iklan terbaru dan iklan target pelanggan lama untuk kembali ke restoran atau warung

 9 

Jumlah pelanggan akan bertambah, jualan boleh meningkat sehingga 30% - 50%. Tapi bila stop iklan, pelanggan kembali berkurang dan jualan sudah pasti menurun.

 10 

Keuntungan lebih kosisten setiap bulan dan tidak lagi untung paras hidung.

 11 

Restoran lebih dikenali melalui media sosial seperti facebook, setiap hari beribu-ribu orang nampak iklan.
BERAPA HARGA EBOOK NI?


Sebelum saya nak cerita harga Ebook ini, anda kena tahu dulu berapa saya caj untuk belajar fb ads dengan saya yang datang coaching selama 5 jam atau buatkan iklan untuk klien-klien saya.


Caj personal coaching 5 jam

RM590

Upah buat iklan termasuk copywriting, poster,setting iklan, monitor dan optimise iklan setiap bulan:

RM590


Kalau ikutkan harga asal nak jual Ebook ni memang saya nak jual mahal sebab saya dah bongkar semua rahsia dan setting terkini untuk mendapatkan result yang terbaik dengan bajet iklan terendah.


Nilai asal Ebook ni sahaja terus terang saya bagitahu harganya RM97.

.

.

Tapi...

Untuk hari ini,

saya offer kepada anda yang pantas dan cepat grab Ebook ini sahaja dengan harga:

RM29 SAHAJA!

RM29 SAHAJA!

(Harga Normal Ebook ini sahaja RM97)
TUNGGU DULU, ADA BERITA BAIK!

100 TEMPLATE POSTER MENU YANG BOLEH TERUS GUNA ATAU EDIT GUNA CANVA BERNILAI RM39


70 TEMPLATE FLYERS MENU YANG BOLEH TERUS GUNA ATAU EDIT GUNA CANVA BERNILAI RM29

TAPI...

Yang grab hari ini akan dapat 170 template poster dan flyers promosi makanan untuk dibuat posting dalam facebook page yang bernilai RM68 diberi

PERCUMA!

(Harga normal RM68)


Semua template ini boleh digunakan terus atau edit dengan Canva, termasuk poster tahun baharu 2024, poster menyambut Ramadan, Aidilfitri dan dan lain-lain. Bukan itu je, ada Facebook Group Support disediakan.


Rugi kalau tak GRAB harga ni sebab harga OFFER ni akan dinaikkan bila-bila masa sahaja kepada Harga Normal.
Tak perlu risau sebab kalau beli,ada sebarang masalah berkaitan pembelian ebook, boleh hubungi saya. Saya akan urus dan bantu anda.
BELI EBOOK SEKARANG SEBELUM IANYA KEMBALI KEPADA HARGA NORMAL.


5 minit selepas membuat pembayaran, anda akan menerima email untuk download link Ebook berserta 170 template poster dan flyers.

Anda boleh terus buat pembayaran di bawah:


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Fb Ads Untuk Restoran dan kedai Makan - RM29
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel sipisipi62@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFARIDATUL AKMAL ENTERPRISE
No. Akaun556093279820
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN